Fantastiskt roligt att börja blogga på Pedagog Västerbotten. Det har varit en tanke och önskan hos mig länge att vi här uppe i norr också ska ha ett fönster utåt då jag många gånger läst och inspirerats på landets övriga ”Pedagog NN´s” sidor och i andra sociala medier där engagemanget och dela-kulturen varit igång länge.

I det utvidgade kollegiet florerar detta uttryck, som jag tycker passar så fint ”sharing is caring”!

Som mitt första inlägg här vill jag berätta om min pågående utmaning, nämligen #blogg100 där jag varje dag lägger upp ett inlägg på min blogg. Jag reflekterar över skola, it och det hållbara lärande samhället med fokus på en skola för VAR OCH EN, som jag tycker är en skillnad jämförande uttrycket ”en skola FÖR ALLA”.

Vill ni hitta dessa inlägg kan ni använda er av denna länk

http://itinspiratoren.blogspot.se/search/label/%23blogg100

Där finns bla inlägg om hur jag jobbar med matematik, youtube och qr-koder, http://itinspiratoren.blogspot.se/2015/03/haxan-hexagon-goes-blakulla-blogg100.html

Får förtrollade minnen från föräldramöten där vi jobbat med lässtrategier så att tanken med ”en läsande klass” kan spridas till hemmet.
http://itinspiratoren.blogspot.se/2014/01/ett-annorlunda-foraldramotemed.html

Ett annat inlägg berör människan bakom statistiken då jag är mamma till ett barn med andra funktionsUPPsättningar än andra.

http://itinspiratoren.blogspot.se/2015/03/tro-pa-att-inne-i-dig-finns-det-en.html

Ser fram emot många inspirerande stunder tillsammans med alla er andra läsare och bloggare, magiker, fantaster, helt enkelt superhjältar för varje barn.

Tjing! Ninna Kristiansen