Storumans skolor visade upp en stor kreativitet och ett stort kunnande på ett inspirerande sätt i början av november. Då träffades ett åttiotal lärare och personal från alla Storuman kommuns skolor för EdCamp, ett stort knytkalas, där de bidrog med och delade med sig av något från den egna gärningen i läraryrket.

Det blev en förmiddag för alla i Luspengymnasiets aula där metoder, verktyg, aktiviteter och lösningar och andra saker visades upp, från förskoleklass upp till gymnasiet. Under eftermiddagen fortsatte man träffas utifrån olika ämnesområden, för fördjupning och för nätverkande.

“Så, fundera över era bästa recept och ta med er ett smakprov till knytkalaset, så kan vi alla se fram emot en intressant och inspirerande dag!” Som Malin Lindberg, utvecklingsstrateg, uttryckte sig i inbjudan.

Under dagen presenterades mängder av spännande exempel. I länkarna nedan kan du läsa om några av bidragen som skolorna deltog med.

Skolorna som deltog var:

storumanlogoKontakt

Har du frågor kring Storumans Edacamp eller vill komma i kontakt med någon av deltagande lärare, kontakta
Malin Lindberg
UtbildningsstrategStorumans kommun
tel  070-346 17 24 (direkt)
E-post: malin.lindberg@storuman.se