Vårt arbete med #Talasomted är nu avslutat, barnen har alla lyckats förträffligt med sin utmaning och överträffat sig själva. Vågat, tagit nya steg på ännu otrampade stigar och gett sig själva en stor puff framåt i känslan av att kunna och att ingenting är omöjligt! Respekt alla våra grymma elever! Här kan du läsa hur vi har arbetat med det.

Här nedan finner ni elevernas tal, de som de har arbetat med, kämpat med, prövat och omprövat, förkastat, tagit tillbaka, kryddat, och genomfört….luta er tillbaka, hämta näsdukar och njut…vilka skatter!!

I klassen finns det 28 barn, var och en med sin historia. Jag visste att det fanns otroliga historier inom barnen och att de förhoppningsvis ville ta tillfället i akt att sätta ord på de tankar och känslor de besitter. För några av barnen blev det byte av tema ett par gånger under projektet kanske pga att det blev för starkt, att tankarna blev för ledsamma och att de inte ville dela med sig dem innan de var klara för det. Ja i varande unge finns det en historia, en historia som påverkar individen varje dag, som uppfyller dens tankar och känslor.

Vet ni hur det känns…att få det stora uppdraget att få vara dessa barn lärare?

Vilka skatter NI är och så grymt tacksam jag är för att få vara en del av era liv under tiden ni växer upp till fortsatt fantastiska individer som kommer göra skillnad för er själva och för andra människor.

Va?! Vad kan man säga???? RESPEKT!!!!!

Den här är till er!!!

 

/N