Du befinner dig nu på Pedagog Västerbottens avdelning Teach me Teacher. Teach me, teacher är benämningen på en funktion på Pedagog Västerbotten, en slags digital “Grej of the day” i teach-meet-anda där pedagoger tipsar varandra genom att berätta om ett pedagogiskt litet tips som man använt sig av och tycker är framgångsrikt, roligt, inspirerande, motiverande för eleverna. Eftersom du kommit till den här sidan så hoppas vi att du vill lära dig hur man gör detta. Kort sagt ser processen ut så här:

  1. Berätta om ditt pedagogiska tips i form av en filminstruktion, textinstruktion
  2. Skicka tipset till oss
  3. Vi publicerar. Klart!

Här får du ta del av en presentation som hjälper dig med filmning med iPad, redigering med iPad och hur du kan lagra ditt material på Google Drive. Du får också info om hur du sedan skickar in till Pedagog Västerbotten.

Presentation om kollegialt Lärande med Pedagog Västerbotten

Instruktioner om Teach me teacher

 

Kontakt: Pär Sundstrom och Peter Lundström på Pedagog Västerbotten