Tisdagmorgon och sömndruckna elever mötte mig i korridoren..

”Ska vi fortsätta sortera lärlegot idag, fröken” sa en av eleverna och när jag svarade ”ja” på frågan var det ett glatt och högt yes-vrål från de elever som var närvarande…och jag kände att det här skulle bli en av de bättre dagarna.


  

Samarbete, lyssnarförmåga, kommunikation, kategorisering, sortering, analyser och en massa tålamod ledde till en språkkavalkad där bara själva öppnandet av påsarna skapade en wow-känsla! Upptäckandet av alla spännande figurer, häftiga detaljer och annan rekvisita stod nu i fokus. Och då….fick barnen uppgiften att pp 12 minuter skapa en miljö, med karaktärer och en händelse…vad tror ni hände ???

Ni får helt enkelt ha koll på nästa uppdatering från ugglornas näste, med de klokaste ugglorna i stada!